Fyens Selvforsvars Klub blev grundlagt i 1985 i Næsby bl.a. af klubbens nuværende sortbælteinstruktør Shihan Ebbe Kristensen og består af både aktive og passive medlemmer.

Det er vigtigt for klubben at udvikle sig og derfor har klubbens medlemmer og trænere ofte deltaget på kurser både i ind- og udland. Det er også igennem klubbens deltagelse i kurser i udlandet, at kontakten til Hanshi Jhonny Bernaschewice (10. dan), blev muliggjort.

Hanshi Jhonny Bernaschewice har udviklet systemet Chi Ryu Aiki Jitsu, hvilket vi nu også underviser i, som de eneste i Danmark. Gennem Hanshi Jhonny Bernaschewice blev klubben også introduceret til Okinawa Kobudo, hvilket der også undervises i klubben.

I Fyens Selvforsvars Klub lægges der vægt på at give vores medlemmer den bedste træning til deres behov og derudover lægges der også meget vægt på kammeratskab og at nyde sammenhold og træning i klubben. Derfor har klubben et aktivitetsudvalg, som planlægger arrangementer uden for træningen, for at styrke sammenholdet i klubben.

Et arrangement som klubben har haft stor succes med er vores hyttetur, som er en årlig tradition. Hytteturen er et mix af træning, hygge og aktiviteter, bl.a. en reaktionsbane, hvor man får testet hvad man har lært i klubben – i trygge rammer.

Scroll to Top